Altech – utvalda produkter för en hållbar VVS-installation

Altech erbjuder Sveriges bredaste produktsortiment för tekniska installationer. Här finns det mesta för olika installationsbehov, oavsett om det handlar om en badrumsinstallation, industri- eller fastighetsservice.

 

Inom Altech finns sortiment för de flesta flöden som gas, tappvatten och avlopp. Detta är också funktioner som har många kritiska moment – där kvalitet är avgörande.

 

Vi månar om en effektiv arbetsprocess och vill ge våra kunder och övriga intressenter möjlighet att jobba effektivt. Därför omfattar begreppet kvalitet för oss även bra flöde i relation till tillgänglighet och utbud. Vi erbjuder därmed också ett stort återförsäljarnät; förutom på webben finns vårt sortiment i cirka 75 butiker över hela landet samt på ett stort centrallager där de flesta produkter finns på hyllan för omgående leverans.

 


Våra kunder ska ha tillgång till rätt produkt, i rätt tid och på rätt plats. Därför jobbar vi aktivt för att följa efterfrågan och utbud, och därmed undvika onödig väntan och fördröjande moment. Det är värdefullt för alla i projektet: byggare, installatörer och fastighetsägare. 


 

Altech är ett varumärke inom koncernen Saint-Gobain och marknadsförs i Sverige via Dahl Sverige AB. Vill du veta hur vi hanterar personuppgifter är du välkommen att läsa mer här.